Hoşgeldiniz

Okul Öncesi Eğitim Öğretmenliği lisans eğitiminden sonra, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yüksek Lisans Bilim Uzmanlığı, ve Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümlerinde Yüksek Lisans Bilim Uzmanlığı olmak üzere 2 alanda yüksek lisans eğitimlerimi tamamladım.
İki yıl üniversite de öğretim elemanı olarak çalışma dönemi sonrası, 20 yıldır özel öğretim kurumlarında kurucu, yönetici ve uzman pedagog olarak hizmet vermekteyim.
Çocuk eğitimi ve gelişimi hakkında yazdığım makalelerimden bir kısmı sayfanın alt kısımlarında sunulmuştur.
Aklınıza takılan sorular ve çocuk eğitimi ve gelişimi sırasında karşılaştığınız sorunlar için danışmak isterseniz ''Sorun Cevaplayalım'' butonuna tıklayarak mesaj gönderebilirsiniz.
Mesajınızın elimize ulaştığında en kısa sürede cevap verilecektir.

Sorun Cevaplayalım

pedagog izmir
★ Düşünür Koleji Narlıdere
İlkokulu ve Anaokulunda
Kurucu, Müdür ve Pedagog
olarak çalışmaktayım.

★ Çocuk Dostu Okul olarak
sizin çocuğunuzun eğitimi ve başarısı için görev almak istiyoruz.

Uzman Pedagog Nilüfer EVGİN